Зачекайте...

ВСП ПФК НУХТ

Спеціальність
Комп’ютерна інженерія
Комп`ютерно-технологічне відділення
Заяв 50 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп’ютерна інженерія
Комп`ютерно-технологічне відділення
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Галузеве машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 18 БМ 10 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 1 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Енергетичне машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 19 БМ 10 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Електромеханічне відділення
Заяв 23 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Електромеханічне відділення
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 41 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 21 БМ 9 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 18 БМ 11 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Комп’ютерна інженерія
Комп`ютерно-технологічне відділення
Заяв 17 БМ n/a ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 29 БМ 8 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 0 БМ ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 7м
Енергетичне машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 31 БМ 10 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Енергетичне машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 0 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 7м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Електромеханічне відділення
Заяв 31 БМ 3 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Електромеханічне відділення
Заяв 0 БМ ВМ 29 Контракт 29
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 7м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 60 БМ 5 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 35 БМ 5 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 35 БМ 5 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 27 Контракт 27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 2м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 24 Контракт 24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 2м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 2м
Галузеве машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 20 БМ 2 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Електромеханічне відділення
Заяв 19 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Електромеханічне відділення
Заяв 19 БМ 2 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 26 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 17 БМ 3 ВМ 18 Контракт 18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Комп`ютерно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 12 БМ 3 ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» (ВСП ПФК НУХТ) у 2022 році