Зачекайте...

РАФК

Спеціальність
Харчові технології
Технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 30 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Технологічне відділення
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Заяв 31 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Агроінженерія
Відділення механізації сільського господарства
Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Заяв 61 БМ 50 ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Ветеринарна медицина
Ветеринарне відділення
Заяв 58 БМ 50 ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м

Конкурсні пропозиції Рогатинський аграрний фаховий коледж (РАФК) у 2022 році