ВСП ТПФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 6
БМ
3
ВМ
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 5
БМ
2
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 46
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 90
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 5
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 33
БМ
25
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 50
БМ
40
ВМ
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 36
БМ
20
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 33
БМ
10
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 17
БМ
—
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 16
БМ
3
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Бухгалтерсько-механічне
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 7
БМ
2
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 37
БМ
15
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 34
БМ
15
ВМ
22
Контракт
22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
22
Контракт
22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 2
БМ
2
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Право Юридичне
Заяв 1
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|