Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Циганюк О. П. 174.000 Допущено 174
  • Співбесіда: 174
2 Крохмаль М. Ю. 154.000 Допущено 154
  • Співбесіда: 154
3 Шарий Ю. А. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
4 Гайдучок В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Циганюк О. П. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)