ВСП ЛФКХТБ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 28
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 1
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 40
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 2
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 34
БМ
17
ВМ
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 16
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 7
БМ
13
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
—
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 33
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 30
БМ
5
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 17
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 50
БМ
10
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 24
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 45
БМ
12
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 44
БМ
15
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 42
БМ
7
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 21
БМ
—
ВМ
9
Контракт
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 17
БМ
—
ВМ
28
Контракт
28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 8
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 38
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 35
БМ
2
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 29
БМ
10
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 35
БМ
15
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 46
БМ
21
ВМ
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 29
БМ
10
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 13
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 8
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 5
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 25
БМ
3
ВМ
9
Контракт
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|