Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • БМ 13 • К 2
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.54
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Каньчуга Д. І. 164.000 До наказу (б) 164
  • Співбесіда: 164
done_all
2 Балух А. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
done
3 Крохмаль Ю. Я. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
4 Стодольна І. І. 172.000 Деактивовано (зарах. на б) 172
  • Співбесіда: 172
5 Кузьмін Н. В. 161.000 Деактивовано (зарах. на б) 161
  • Співбесіда: 161
6 Славич С. Р. 145.000 Деактивовано (зарах. на б) 145
  • Співбесіда: 145
7 Медвіцька О. І. 126.000 Деактивовано (зарах. на б) 126
  • Співбесіда: 126