Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

зберігання і переробка зерна

ВМ 60 / БМ 21
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
22
Конкурс
1.05
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 60 / БМ 21
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
22
Конкурс
1.05
Додатково
Статистика

зберігання і переробка зерна

ВМ 60 / БМ 3
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Українська мова та література (k=0.4)
Математика (k=0.5)
Поданих заяв
2
Конкурс
0.67
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 60 / БМ 2
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Українська мова та література (k=0.4)
Математика (k=0.5)
Поданих заяв
1
Конкурс
0.5
Додатково
Статистика

зберігання і переробка зерна

ВМ 5 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 5 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
3
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

зберігання і переробка зерна

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

зберігання і переробка зерна

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика