Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 17

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 40 / БМ min 5

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
359
Конкурс
8.98
Зараховано
53

Деревообробні та меблеві технології ВМ 50 / БМmax 10 / БМ min 5

Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
64
Конкурс
6.4
Зараховано
15

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 3 / БМ min 2

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
12
Конкурс
4
Зараховано
5

Деревообробні та меблеві технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
14
Зараховано
7

Деревообробні та меблеві технології ВМ 100 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
5
Зараховано
1

Деревообробні та меблеві технології ВМ 10 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
13
Рекомендовано
3
Зараховано
4

Харчові технології ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
14
Зараховано
11

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
36
Рекомендовано
1
Зараховано
27

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
0