Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
ВМ 60 / БМ 24
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / бродильне виробництво і виноробство / Виробництво пива і безалкогольних напоїв

24

Бюджетних місця

46

Максимальна кількість заяв

24

Загальна кількість поданих оригіналів

1.92

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (6.52 %)

З правом на позаконкурсний вступ

8 абутірієнтів (17.39 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

15

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси