Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
ВМ 60 / БМ 23

23

Бюджетних місця

23

Максимальна кількість заяв

23

Загальна кількість поданих оригіналів

1

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (4.35%)

З правом на першочерговий вступ

7 абутірієнтів (30.43%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

14.6

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)