КДАК
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Агрономія |
n/a | 25 | 5 | 1 | 14 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 25 | 5 | 2 | 6 |
|
М
|
Агрономія |
— | 10 | 5 | 14 |
|
|
М
|
Агрономія |
n/a | 25 | 5 | 15 | 14 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | 25 | 5 | 0 | 6 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
n/a | 25 | 5 | 15 | 6 |
|
М
|
Агрономія |
— | n/a | 3 | 14 |
|
|
М
|
Агрономія |
— | 25 | 3 | 0 | 14 |
|
М
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
— | 75 | 5 | 1 | 6 |
|